Omschrijving

Deze charmante woning is gelegen op een hoek in een rustige woonomgeving met alle dagelijkse voorzieningen in de dorpskern van Oost-Souburg. De woning is prima geschikt voor u als starter op de woningmarkt of met een klein gezin. Er is goede leefruimte op de begane grond, er zijn 2 ruime slaapkamers en een hobbykamer op de verdieping. 

Begane grond:
Entree, halletje met de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 30 m2 en heeft een leuke indeling van smal aan de voorzijde naar breed aan de achterzijde. Een voorraadkast onder de trap geeft zeer praktische bergruimte.
De keuken is in half open verbinding met de woonkamer en voorziet in een ruime, nette opstelling met diverse inbouwapparatuur. Voorts is er een portaal met het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een ligbad in hoekopstelling en een ruime douchehoek. Het tegelwerk dient te worden gemoderniseerd, maar met wat frisse aanpassingen is de woning helemaal compleet.

Eerste verdieping:
De verdieping is vergroot door het plaatsen van dakkapellen en geeft hiermee prettige ruimte in de slaapkamers.
De indeling is als volgt: overloop, er is een slaapkamer aan de voorzijde, een hobby-/slaapkamer aan de zijkant met de dakkapel en een ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het platte dak.

Bijzonderheden:
De tuin is geheel bestraat en gelegen op het zuiden. Er is een houten (fietsen-)berging en een overkapping met een poort voor de eigen achterom. De slaapkamers zijn voorzien van een rolluik en de hobbykamer beschikt over een screen.
Met het plaatsen van de dakkapellen is het dak grotendeels vervangen en geheel voorzien van dakisolatie.

Kenmerken