Omschrijving

In de populaire woonwijk Paauwenburg gesitueerde ruime twee-onder-een kapwoning met garage en verzorgde, zonnige tuin. De woning is gelegen in een rustig, groen en autoluw woonhofje waar op straat spelen nog gewoon kan. Er zijn op loopafstand twee goede basisscholen, een BSO, en een winkelcentrum aanwezig. Ook het strand en het buitengebied zijn op korte afstand te bereiken. De woning is goed onderhouden en beschikt over diverse aanvullende isolerende voorzieningen en een in 2018 compleet vernieuwd dak. 

Begane grond:
Entree, verzorgde hal met garderobe, toilet en trappenhuis. De woonkamer is een heerlijk leefruimte, welke is uitgevoerd in een doorzonmodel. Hierdoor is het een heerlijk lichte ruimte, welke praktisch is ingedeeld. Er is een open haard aanwezig, welke de ruimte, naast comfortabele warmte, ook extra sfeer meegeeft. De schuifpui geeft toegang tot de zonnige achtertuin. Hier kan tot laat in de middag van het zonnetje worden genoten. De keuken is netjes en geplaatst in een L-vorm. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en afgewerkt met een strak werkblad. In de bijkeuken is er plaats voor de huishoudelijke apparatuur en is er tevens toegang tot de achtertuin. Voorts is de garage binnendoor bereikbaar. Hier is veel praktische bergruimte aanwezig. Tevens is er een aparte loopdeur, welke toegang geeft tot de oprit en de voortuin.

Eerste verdieping 
Overloop. Apart van de badkamer is het toilet gesitueerd. Ten opzichte van de originele indeling is van 2 slaapkamers 1 royale ouderslaapkamer gemaakt en is de badkamer vergroot. De flinke slaapkamer heeft middels een schuifpui toegang tot het ruime dakterras. De badkamer is, evenals het toilet, voorzien van modern sanitair en tegelwerk in een frisse kleurstelling en is door de aanpassingen behoorlijk vergroot ten opzichte van de originele indeling. Desgewenst is de oorspronkelijke indeling, met 4 slaapkamers, weer terug te brengen in de woning.

Tweede verdieping 
De overloop beschikt over veel daglichttoetreding en geeft toegang tot een bergruimte. Hier is tevens de c.v. installatie aanwezig. Het betreft een Nefit HR Combiketel. Deze verdieping beschikt over een tweetal slaapkamers, welke qua afmetingen uitstekend dienst kunnen doen als ruime kinderslaapkamers.

Bijzonderheden 
De woning is geïsoleerd en heeft volledig dubbele beglazing. Mede door het gebruik van de houtkachel is het energieverbruik erg gunstig. Er zijn diverse kunststof kozijnen in de woning geplaatst. De woning beschikt over een energielabel C.

Kenmerken