Omschrijving

In het centrum van Vlissingen gesitueerd keurig 3-kamer appartement met balkon en berging. Dit appartement is goed onderhouden en kan zo worden betrokken. De woning beschikt volledig over kunststof kozijnen met draai-kiepfunctie en een recent vernieuwd balkon op de zonzijde. De lokatie bevindt zich op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en de jachthaven. Voorts zijn de boulevards en de stranden op loopafstand te bereiken.

Omschrijving
Indeling begane grond:
 
Gezamenlijke entree met trappenhuis, brievenbussen en de intercom.


Tweede verdieping
Eigen entree met hal: De hal biedt toegang tot de toiletruimte en is verder de centrale ruimte in de woning. Vanuit de hal is de woonkamer te betreden. De uit kunststof vervaardigde raampartij met draai-kiep ramen geeft veel lichtinval. Er zijn 2 slaapkamers in de woning aanwezig. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt een praktische ruimte. De slaapkamer aan de voorzijde kan uitstekend dienstdoen als logeer,- of werkkamer. De keuken en de badkamer beschikken over goede voorzieningen en hedendaags comfort. Vanuit de keuken is het achtergelegen balkon te betreden. Hier kan volop van het zonnetje worden genoten.

Bijzonderheden
Aan de achterzijde van het complex bevind zich de berging. De bijdrage aan de VVE bedraagt 75,- euro per maand. Er is sprake van een actief beleid. Recent is de gallerij geheel opgeschilderd.

Kenmerken