K&D aankoopplan

1.    De zoektocht 
Je bent op zoek naar je droomhuis. Tijdens een inventarisatiegesprek zetten we al jouw (woon)wensen op een rij. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ook in het zoekproces meedenken. Ga je liever eerst zelf speuren naar passend aanbod? Dat kan natuurlijk ook! 

2.    Zien en voelen
Heb je een woning gevonden die je aanspreekt? Dan gaan we graag met je mee om te kijken. Een huis moet je tenslotte zien en voelen! Tijdens de bezichtiging kijken wij kritisch met je mee en houden we rekening met je wensen, budget en eventuele bijzonderheden van de woning. Zo zorgen wij ervoor dat je een helder beeld krijgt van het object. We zetten alle feiten objectief voor je op een rij , zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

3.    Onderhandelen
Heb je een keuze gemaakt voor een woning? Dan gaan we voor je aan de slag! In onderling overleg brengen wij een bod voor je uit en starten daarmee het onderhandelingstraject. Het gehele onderhandelingstraject nemen wij uit handen, maar uiteraard houden wij je steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. Ons doel: de beste prijs en voorwaarden behalen voor jou!

4.    De kleine lettertjes
Zijn we eruit gekomen met de verkopende partij? Dan komen de kleine lettertjes om de hoek kijken. Onze makelaars en adviseurs zijn bedreven in het lezen van juist díe kleine lettertjes en kijken dan ook kritisch mee in de koopovereenkomst, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarnaast kunnen wij je ook in contact brengen met de beste adviseurs op hypothecair gebied, zodat je weet dat ook de financiële kant goed voor je geregeld wordt.

5.    De sleutel!
Dan is dè dag aangebroken! Je ontvangt de sleutel van je nieuwe woning. Eerst vergezellen wij je bij de eindinspectie en vervolgens gaan we mee naar de notaris, zodat wij je als eerste kunnen feliciteren met de aankoop van je woning. 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring