K&D verkoopplan

1. De kennismaking
Tijdens een eerste gesprek maken we graag kennis met je. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Nadat jouw makelaar de woning heeft bekeken adviseert deze je over de marktwaarde en wordt er vervolgens een mogelijke verkoopstrategie besproken. Samen met de makelaar bespreek je jouw wensen en ideeën en kijken wij wat we daarin voor jou kunnen betekenen. Kortom, hoe pakken we dit samen aan? Enkele dagen later nemen wij contact met je op om te inventariseren of jouw woning onderdeel mag worden van onze portefeuille. Kies je voor Krijger & Dieleman? Dan gaan wij meteen voor je aan de slag!

2. The looks
Om te zorgen dat je woning opvalt binnen het totale woningaanbod gaan we voor een mooie visuele presentatie. Via Zibber, een toonaangevend bedrijf op het gebied van woningpresentaties, zorgen wij ervoor dat je huis er op zijn best bij staat. Een uitgebreide fotopresentatie, video, floorplanners en verkoopbrochure maken deel uit van onze visuele presentatie. 
Klik hier voor tips en tricks om je woning voor te bereiden op een fotoshoot.

3. Dossiervorming
Terwijl de fotograaf mooie plaatjes schiet, doen wij waar we goed in zijn. Op ons kantoor zijn wij druk met het voorbereiden van de verkoop. We zullen je vragen om gegevens en documenten aan te leveren, zodat wij een compleet woningdossier kunnen samenstellen en alle details van jouw woning goed in beeld hebben. Daarnaast zal er nog een moment ingepland worden om samen alles nog een keer door te nemen en de opdracht tot dienstverlening te ondertekenen, waarin alle afspraken helder staan omschreven. Hebben we alle documenten binnen, zijn de afspraken helder en is de visuele presentatie gereed? Dan zijn we klaar om de markt op te gaan!

4. De markt op
Zodra het dossier en de visuele presentatie compleet zijn, zorgen wij ervoor dat jouw woning ‘officieel’ te koop komt te staan op Funda.nl, Huislijn.nl, Pararius en onze eigen website. Verder maken wij gebruik van verschillende social media zoals Facebook, Twitter en Instagram  om de woning onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers. Uiteraard mag het ‘te koop-bord’ van Krijger en Dieleman makelaars op het raam of in de tuin niet ontbreken!

5. Bezichtigingen
Zijn er kandidaten die interesse hebben in je woning? Dan plannen we een bezichtiging in. Uiteraard brengen wij je hier altijd tijdig van op de hoogte. De makelaar zal de bezichtigingen begeleiden. Na afloop krijg je altijd een persoonlijke terugkoppeling van ons. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil je je goed voorbereiden op een bezichtiging? Kijk hier voor de tips en tricks! 

6. Biedingen en onderhandelingen
Wordt er een bod uitgebracht op je woning? Dan start het onderhandelingsproces. Onze makelaars en adviseurs onderhandelen altijd met jouw belangen voorop. Tijdens de onderhandelingen houden we de communicatielijnen kort en houden we je continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Zijn beide partijen uiteindelijk akkoord? Dan hebben we een deal!

7. Koopovereenkomst
De volgende stap is het opmaken van de koopovereenkomst volgens de kwaliteitseisen van de NVM. Hierin worden alle afspraken vastgelegd die tussen verkoper en koper zijn gemaakt. Het concept van de koopovereenkomst krijg je vooraf in te zien. Zijn beide partijen het eens met het concept? Dan wordt er een afspraak gemaakt voor het tekenen van de koopovereenkomst. Na ondertekening zorgen wij ervoor dat alles wordt aangeboden bij de notaris. 

8. Eindinspectie
Dan is de dag aangebroken dat je de sleutels inlevert van je woning. Samen met de koper(s) maken we nog een laatste ronde in de woning; de zogenaamde eindinspectie. Eventuele bijzonderheden en meterstanden worden genoteerd op het eindinspectieformulier, waarvan je later een kopie ontvangt. 

9. Eigendomsoverdracht
De laatste stap is het tekenen van de akte bij de notaris. Uiteraard zijn we hier ook bij dit bijzondere moment aanwezig, zodat we je persoonlijk kunnen feliciteren. Na het tekenen van de akte nemen de kopers de sleutels in ontvangst. 

Tijdens het gehele verkooptraject staat voor ons persoonlijk contact voorop! Via telefoon, email of Whatsapp, ons team staat voor je klaar!

Maak nu een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring