Maatregelen Corona-virus

Er is een van alles gaande omtrent het Corona-virus en wij kunnen ons goed voorstellen dat dit vragen oproept. Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Uiteraard sluiten wij ons aan bij deze voorschriften. Dit betekent echter niet dat wij stil zitten. Voor ons is het van belang dat wij onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen voortzetten, maar uiteraard wel met enkele voorzorgsmaatregelen om jouw en onze gezondheid te beschermen. 

Wat kun je van ons verwachten?

* Ook wij zullen ons zoveel mogelijk houden aan de oproep om, indien mogelijk, thuis te werken. Bezichtigingen uiteraard uitgesloten. Dit heeft echter geen gevolgen voor onze bereikbaarheid en de dienstverlening die je van ons gewend bent.

* Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM en alle andere belangen, kunnen bezichtigingen plaatsvinden. Echter, onder strikte voorwaarden. Wij zullen vanaf heden tot minimaal 6 april 2020 geen algemene bezichtigingsuren meer inplannen voor grote groepen. Dit geldt ook voor de NVM Landelijke Open Huizen Route, deze komt te vervallen. Individuele bezichtigingen met kandidaten gaan vooralsnog gewoon door. Wij zullen wel waakzaam zijn en mensen vragen naar eventuele verkoudheidssymptomen of andere gezondheidsklachten. Verder zullen wij de regel in acht nemen om 1,5 meter afstand te houden en geen handen te schudden.

* De ondertekening van koopaktes zullen wij in overleg met onze opdrachtgevers en kopers digitaal plaats laten vinden. Wij maken hiervoor gebruik van een online programma genaamd Docusign. Hiermee kan rechtsgeldig en op afstand ondertekend worden. 

* Voor het uitvoeren van eindinspecties zullen wij zoals gebruikelijk contact opnemen met partijen en overleggen en samen besluiten of inspectie gewenst en verantwoord is. Wij zullen echter niet aanwezig zijn bij de notaris.

* Verder zullen wij in deze periode veelal de voorkeur geven aan telefonisch of digitaal contact. Wij zijn bereikbaar via telefoon, email of Whatsapp. Mocht je toch graag een afspraak willen maken, laat het dan gerust weten!

De adviezen van de overheid gelden in eerste instantie tot 6 april, of totdat de situatie vraagt om wijziging. Het kan zijn dat er regionaal afwijkende richtlijnen worden opgesteld door lokale of provinciale overheden. Wij zullen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Mocht je nog vragen hebben, dan zijn we je graag van dienst!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring