Tips & tricks voor een fotoshoot


Om te zorgen dat jouw woning in het oog springt, is het van belang dat de fotografie er op en top uitziet. Uiteraard huren wij hier de beste professionals voor in, maar aan jou de taak om te zorgen dat zij het onderste uit de kan kunnen halen. Met onderstaande tips moet dat vast gaan lukken!

Fris huis
Zorg ervoor dat het schoon en stofvrij is. Zorg voor glimmende tegels, schone ramen. Ruim eens kritisch op en haal alle losse rommel weg. Denk hierbij ook aan speelgoed, hondenmanden, kattenbakken enzovoorts. Voor de ruimtelijkheid is een lege vloer altijd beter! Zet een mooi boeket neer om het af te maken. Zorg in de slaapkamers voor nette opgemaakte bedden en ruim kleding op.

Persoonlijke spullen
Hoe leuk al die persoonlijke spullen ook zijn, voor op de foto kun je ze beter weghalen. Denk aan bijvoorbeeld aan foto’s, jassen en schoenen. Zorg ervoor dat in de hal alles zoveel mogelijk netjes is opgeborgen.

Badkamer, toilet en keuken
Ook in de badkamer en het toilet haal je jouw persoonlijke spullen weg. Denk aan tandenborstels, verzorgingsproducten, handdoeken en badmatten.

De keuken zien wij het liefst zo leeg mogelijk. Ruim losse melkopschuimers, mixers en braadpannen op. Maak het aanrechtblad leeg en geef het een goede sopbeurt.

Kleine klusjes
Bijna elke woning heeft wel wat kleine gebreken. Losse plintjes, afgebladderde verf, loszittende leuningen. Maak eens een kritische ronde in je huis en probeer deze klusjes zoveel mogelijk af te maken.

Lekker licht
Gooi zoveel mogelijk alle raambekleding open. Met licht van buiten krijgt de fotograaf mooiere foto’s. Daarnaast is een lichte ruimte frisser en groter om te zien. Uiteraard zal de fotograaf je hierin ook begeleiden als je vragen hebt.

De buitenkant
Vaak gaat de focus naar de binnenkant van de woning. Maar vergeet vooral de buitenkant niet! Zorg voor een nette tuin en een schoon entree. Fleur het eventueel op met plantjes.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring