Waarom K&D?

Zoveel makelaars, zoveel keuzes...maar waarom kies je voor Krijger & Dieleman? Daar hebben wij zo onze ideëen over, maar de beoordelingen op Funda zijn helder. Lees hieronder het verhaal van een van onze trouwe klanten Ton Polderman.

Sinds jaar en dag is Ton Polderman samen met zijn vrouw Marianne vaste klant bij Krijger & Dieleman makelaars. Maar wat maakt de samenwerking met het K&D team nu zo bijzonder? Ton:” Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Jerzy, had ik een goed gevoel. We hebben inmiddels vier woningen verkocht onder de vlag van Krijger & Dieleman makelaars!”

 

Sinds 2005 is Ton al in contact met onze makelaar Jerzy. “Het is altijd fijn samenwerken met Jerzy. Hij is ‘to the point’, helder en eerlijk. Hij is er voor je als je vragen hebt en is altijd bereid om met je mee te denken, dat is heel fijn.

 

We hebben nu ook regelmatig contact omdat we wellicht toch terug willen naar ‘de zak van Zuid-Beveland’. Hij weet dat en denkt met ons mee. Dus als hij iets voorbij ziet komen dat bij ons zou kunnen passen, dan stuurt hij dat door. Daar hoef ik niet om te vragen, dat doet hij gewoon. Dat gevoel is terug te vinden binnen het gehele kantoor van Krijger & Dieleman. Zo heeft Annika heeft diverse malen voor ons getaxeerd. Ook dat is altijd prettig samenwerken. Ze is heel secuur en denkt met je mee. Ook de dames op kantoor zijn altijd enthousiast. Ze weten waar ze over praten en zijn altijd vriendelijk”.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring