Terug naar de resultaten
Verhuurd
Paul Krugerstraat 70 634 in Vlissingen 4381 WG

Paul Krugerstraat 70 634

4381 WG Vlissingen
€ 895,- p.m.

Omschrijving

Centraal gesitueerd appartementencomplex, gelegen aan de rand van het centrum en op korte wandelafstand van het strand en de Boulevards. In het verzorgde, rustige bewoonde complex bevind zich op de bovenste verdieping dit keurige 2 appartement. Met zo'n 78 m2 aan gebruiksoppervlakte wonen is het een praktisch en ruim ingedeeld appartement. De aanwezige voorzieningen zijn keurig verzorgd, modern en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Centraal gesitueerd appartementencomplex, gelegen aan de rand van het centrum en op korte wandelafstand van het strand en de Boulevards. In het verzorgde, rustige bewoonde complex bevind zich op de bovenste verdieping dit keurige 2 appartement. Met zo'n 78 m2 aan gebruiksoppervlakte wonen is het een praktisch en ruim ingedeeld appartement. De aanwezige voorzieningen zijn keurig verzorgd, modern en de algehele afwerking van het appartement is keurig. De aanwezige lift in het complex zorgt voor gemakkelijke toegang, ook voor senioren en minder validen.

Begane grond
Via een beveiligde en middels een intercom afgesloten entree kon je de centrale de hal binnen waar zich de bergingen, brievenbussen, trapopgang en lift bevinden. In het gehele complex is rekening gehouden met een mogelijk mindere validiteit van de bewoners. Het automatisch openen en sluiten van de deuren in de algemene ruimtes, de aanwezigheid van de lift en aangepaste drempels zijn hier voorbeelden van.

Vierde verdieping
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en ruim van opzet. Via de galerij kun je het appartement betreden. Omdat het appartement zich op de hoek bevindt en de laatste is op de verdieping, kun je de galerij gebruiken als balkon. Er is hierdoor een lekkere buitenruimte met volop zon. Bij binnenkomst in de ruime hal bevinden zich een aantal vaste kasten die perfect dienst doen om jassen en andere spullen op te bergen. Een van de kasten is tevens voorzien van een witgoedaansluiting. Verderop in de hal tref je aan de rechterzijde de ruime slaapkamer. Deze is lekker licht door de grote raampartij. Aan het einde van de hal vind je toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling, opstelling aan 2 zijden en is voorzien van inbouwapparatuur (kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser). Ook vind je hier de cv installatie. Het betreft een HR combiketel. De ruime lichte woonkamer biedt een leuk uitzicht op de levendige Paul Krugerstraat met daarin de prominente plek voor de kerk en het Vlissingse stadhuis. Een portaal geeft toegang tot de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, het separate toilet en een praktische inloopkast. Het appartement is keurig onderhouden en direct klaar voor een prettige bewoning. De mogelijkheid is aanwezig om, de in de woning aanwezige meubilering, te gebruiken.

Belangrijke informatie:
Het appartement is voor bepaalde tijd beschikbaar, met een maximum huurtermijn van 2 jaar. Selectie vindt plaats op basis van door verhuurder gestelde eisen en een daarop volgende screening van de door jou aangeleverde documentatie. Heb je interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 895,- per maand Prijs per m² € 11,47 Beschikbaarheid Permanent Waarborgsom € 895,- Specificatie Inclusief servicekosten Aanvaarding Per 01-06-2023 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1976 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 78 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 247 m³ Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 5e woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift Energie Energieklasse C Energie einddatum 06-05-2031 Isolatie Dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR (Gas Combiketel, eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Keurmerken Energie prestatie advies Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Vlissingen Sectie A Perceelnummer 5297 Index 18 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring