Maak kennis met ons!

Ons makelaarskantoor bestaat uit een klein team, maar we zijn groot in klantvriendelijkheid. Juist ons kleine team, maakt dat wij goed en persoonlijk contact hebben met onze opdrachtgevers. Korte lijnen en no-nonsense, daar houden wij van!


Waarom vind jij het makelaarsvak zo boeiend?

Het vak makelaardij kent een grote diversiteit. Als makelaar/taxateur blijft het niet bij een bezoekje aan een woning. De adviezen die wij geven steunen op onze kennis en die is juist zo divers. De bouwkundige en juridische aspecten, wetgeving, financiële zaken, maar ook mensenkennis maken het makelaarsvak zo ontzettend boeiend. Er is geen dag en geen woning of opdrachtgever hetzelfde.

Waar ben jij het meest trots op?
Ik ben trots op de ‘doe-maar-gewoon’ mentaliteit en de transparantie binnen ons makelaarskantoor. Dat werkt voor iedereen, voor ons en voor wie wij bemiddelen.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?
Lekker eten. Ja, een hapje en een drankje op z’n tijd, da’s gezellig. Van gezelligheid krijg je positieve energie.

Over 10 jaar wil ik…
…nog maar al te graag in het makelaarsvak aan de slag zijn. Tijden zullen veranderen, daar groeien we als kantoor in mee. De wens om ergens of op een bepaalde manier te wonen zal altijd blijven bestaan. Ik maak graag deel uit van die belangrijke gebeurtenis.
Daarnaast wil ik over 10 jaar tevreden en trots kunnen kijken naar mijn kinderen die dan zachtjes aan zullen ‘uitvliegen’. Maar voor dat we 10 jaar verder zijn… is er nog zoveel leuks te doen.


Wat vind jij leuk aan de makelaarsbranche?
De veelzijdigheid. Elke keer weer nieuwe situaties, nieuwe opdrachtgevers en een nieuwe uitdaging. Elk dossier is weer anders. Verder het vele contact met mensen, ik houd daarvan.

Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?
Een mix van allerlei privezaken die geregeld moeten worden op de zaterdag en het regelen van het sporten van de kinderen. Daarnaast tijd om lekker te eten en te genieten van het gezin. Op zondag lekker chillen, wandelen of een leuke dag uit.

Wat is jouw favoriete plekje in huis?
Gezellig met zijn allen rond de open haard is heerlijk in het najaar en de winter. Verder is de keuken een gezellige plek om samen de dag door te praten.

Wat heb jij nog te wensen?
Dat het zo door mag gaan. Ik ben blij met het vertrouwen dat klanten ons dagelijks geven. Ik werk er hard aan om dat zo te houden. Verder is mijn gezondheid belangrijk en wens ik dat ik gezond nog lang actief mag zijn in de makelaardij. 


Wat maakt Krijger & Dieleman voor jou de ideale werkgever?
Voor mij is het bedrijf als thuiskomen. We werken met een klein en hecht team. Mijn functie is heel veelzijdig en het is nooit saai. Verder heb ik veel klantencontact en dat is voor mij echt het leukste aan mijn baan.

Hoe ziet jouw ideale huis eruit?
Mijn ideale woning biedt voldoende ruimte aan het hele gezin, maar is bovenal praktisch. Met name de keuken speelt daarin een essentiële rol. Het belangrijkste in een huis is gezelligheid en eigenheid. Een huis moet fijn aanvoelen en een afspiegeling zijn van de mensen die er wonen. Kortom, een ideaal huis heeft karakter. 

TV, serie of film?
Series kijken! TV kijken doe ik niet heel veel, hooguit hele suffe programma's zoals; 'We zijn er bijna' en 'Ik vertrek'. Heerlijke televisie vind ik dat. Mensen die in hun puurste vorm geportretteerd worden. Die kneuterigheid maakt mij vrolijk. Verder kijken we graag series. Lekker bingewatchen op de bank in de winter. Heerlijk!

Ik zou heel graag nog eens.......
...... een roadtrip willen maken met het hele gezin door Amerika en Canada. Een hele grote camper, de kids erin en iedere dag weer nieuwe dingen ontdekken. Dat lijkt me fantastisch.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring