Verhuren

Je wilt je woning verhuren, maar wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe vind je een betrouwbare huurder die goed voor jouw pand zorgt? Allemaal vraagstukken, waar wij je uitstekend mee kunnen helpen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuur, ben je verzekerd van een goede huurder.

1. De woning
Wij komen voor een eerste kennismaking naar je toe zodat we meteen kunnen zien hoe de woning eruit ziet. Tijdens deze kennismaking hebben we het over de mogelijkheden voor verhuur. Wij inventariseren de mogelijkheden en geven aan welke vormen van verhuur mogelijk zijn. Tevens zullen wij het met je hebben over de te verwachten huuropbrengst. Uiteraard zetten wij alle afspraken helder om papier, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

2. Opname
Kies je voor de Krijger en Dieleman verhuurservice dan zorgen we ervoor dat alle details van de woning in beeld worden gebracht en schrijven wij een wervende tekst. Uiteraard zullen wij je vragen de benodigde documenten aan te leveren en leggen we alle afspraken vast op papier. Als alle documenten compleet zijn en de visuele presentatie gereed, dan komt de woning officieel te huur te staan.


3. Te huur
Je woning staat te huur op verschillende websites en ook via social media zullen wij het nieuwe huuraanbod kenbaar maken. Staat de woning te huur? Dan komen geïnteresseerden met ons in contact. Een eerste selectie wordt telefonisch gemaakt op basis van inkomen en gezinssituatie. Hierin zijn we erg kritisch, want wij zijn op zoek naar de beste huurder voor jouw woning.

4. Bezichtigingen
Zijn er geschikte kandidaten gekomen uit de eerste selectie? Dan organiseren wij een bezichtigingsmoment. Bij voorkeur proberen we zoveel mogelijk afspraken te clusteren.


5. Eindselectie
Zijn de kandidaten na de bezichtiging nog steeds enthousiast en hebben ze alle benodigde stukken aangeleverd? Dan starten we de eindselectie. Hierbij laten we alle kandidaten nog eens de revue passeren. We zullen de meest geschikte kandidaten aan je voorleggen op basis van inkomen, gezinssamenstelling en onze indruk. Uiteindelijk mag jij de keuze maken.


6. De overeenkomst
Nadat de woning is toegewezen aan de nieuwe huurder zorgen wij voor een huurovereenkomst. Als het concept akkoord is bevonden door beide partijen, zorgen wij vervolgens voor de ondertekening.


7. Oplevering
De dag van de oplevering is aangebroken. De nieuwe huurder zal de woning betrekken. Ook hier zijn wij bij aanwezig. Wij zorgen voor de sleuteloverdracht en maken een opname van de woning en de actuele meterstanden. Je woning is verhuurd!

 

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring